• Precisiewerk
  • Laswerk
  • Fijnmetaal
  • Constructie
 
 

Wesley van den Wassenberg

Wesley startte 14 Jaar geleden bij Kloosterman Metaalwerken. Hier volgde hij de opleiding tot constructiebankwerker, plaatwerker en lasser. Na deze periode volgde vier jaar bij van Wees Machinebouw waar veel ervaring werd opgedaan in onderhoud en machinebouw, las-, en plaatwerk en constructie en ook op de fabrikage van prefab machineonderdelen.

Na een periode uitgeleend te zijn geweest aan de technische dienst van een tapijtfabrikant waarbij werkvoorbereiding, storingsdienst en onderhoud tot de taken behoorde heeft Wesley in juni 2016 besloten voor zichtzelf te beginnen en zag Wassenberg Metaal het licht. Overigens is er nog steeds een warm contact met bovenstaande firma’s waarvoor we regelmatig werk verrichten.

Door de jaren heen is er veel ervaring opgedaan in conventioneel draai-, en freeswerk maar ook voor werk op locatie en verhuizing van machines en machine onderhoud kunt u bij ons terecht

Inmiddels bieden we gevarieerd werk binnen de klein metaal op het gebied van constructiewerk plaatwerk en zichtwerk zoals Interieurbouw. Geschuurd RVS, of een Vintage look. 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.